El PP presionarà per millorar l'aïllament acústic del Corredor del Mediterrani al seu pas per Sant Cugat


  • Comparteix:

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu del PP

La roda de premsa ha tingut lloc a la seu del PP

El PP vol influir en el proper govern, si finalment Mariano Rajoy arriba a la Moncloa, per minimitzar l'impacte acústic que pateixen els veïns de Coll Favà i Can Magí pel pas de trens de mercaderies a tocar dels seus habitatges. El número 25 a les llistes del PP per Barcelona, Jordi Carreras, considera que el possible pas del Corredor Mediterrani per la línia de Renfe que passa pel nord de Sant Cugat incrementarà les molèsties que ja pateixen els barris limítrofs. A més, Carreras també pretén estudiar la viabilitat de cobrir alguns trams dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) al seu pas per la ciutat.

Els populars s'han mostrat aquest dimecres preocupats pels sorolls que pateixen els veïns de Coll Favà i Can Magí sobretot quan passen els combois de mercaderies. Carreras s'ha proposat influir en el futur govern de Rajoy, si aquest es fa finalment amb la presidència, per millorar l'aïllament acústic de la zona.

Jordi Carreras

El prioritari serà el corredor del Mediterrani perquè les mercaderies produeixen més soroll però també ens preocupa la línia de FGC.



El PP creu que caldria fer un estudi per veure quines zones de la línia de FGC són més sorolloses, quines són més susceptibles de ser cobertes i comprovar la viabilitat econòmica de fer-ho en aquest context de crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.