ERC-RCat-Sí planteja abaratir la contractació per ajudar a la creació de treball


  • Comparteix:

Mireia Ingla és la candidata santcugatenca d'ERC-Rcat-Sí al Senat

Mireia Ingla és la candidata santcugatenca d'ERC-Rcat-Sí al Senat

La creació d'ocupació és una de les prioritats que es marca la coalició ERC-Rcat-Sí per a les eleccions espanyoles. Els independentistes defensen abaratir la contractació en lloc de l'acomiadament i acabar amb el dèficit fiscal per tal de garantir el manteniment de l'Estat del benestar. La candidata republicana al Senat, Mireia Ingla, assegura que s'ha de lluitar per aconseguir el concert econòmic.

Ingla ha afirmat que per aconseguir crear llocs de feina, és imprescindible abaratir els costos de l'entrada al mercat laboral, en lloc d'abaratir els acomiadaments. A més, ERC-RCat-Sí planteja com a propostes principals en matèria d'ocupació la llibertat fiscal durant cinc anys pels autònoms amb la finalitat de facilitar l'autoocupació professional i la deducció temporal de 3.000 euros per a la primera contractació indefinida abans d'acabar el 2012. En aquest sentit, la candidata republicana al Senat, Mireia Ingla, ha assegurat que cal donar suport als autònoms i les pimes.

Mireia Ingla

Proposem una forma de crear ocupació encaminada a desenvolupar un model productiu propi de Catalunya.



La coalició també ha demanat una taxa zero per als nous emprenedors durant el seu primer any d'activitat, suprimint les cotitzacions a la Seguretat Social, i prioritzar el pagament de les administracions a les pimes respecte les grans empreses, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.