Ingla fa una crida al vot útil per aconseguir una forta presència independentista a Madrid


  • Comparteix:

La coalició ha celebrat aquest diumenge l'acte central de campanya

La coalició ha celebrat aquest diumenge l'acte central de campanya

Una quinzena de santcugatencs han participat a l'acte central de campanya de la coalició ERC-Rcat-Sí, que ha tingut lloc aquest diumenge al Palau de Congressos de Barcelona. La candidata al Senat i presidenta d'ERC a la ciutat, Mireia Ingla, fa una crida al vot útil i destaca que el vot independentista necessita una veu forta a Madrid.

La defensa de Catalunya des de Madrid ha estat el missatge principal que la coalició ha volgut transmetre en l'acte central de campanya, que ha comptat amb la presència de més d'un miler de persones, entre ells una quinzena de santcugatencs. La candidata al Senat, Mireia Ingla, que ha assistit a la trobada, ha assegurat que la coalició no va a Madrid 'a fer amics'. Ingla ha subratllat quin és el principal objectiu de la candidatura unitària.

Mireia Ingla

Anem a Madrid a demanar el concert econòmic com a pas previ a la independència.




Ingla ha afegit que ERC-Reagrupamet-Catalunya Sí vol agrupar el vot independentista i ha dit que amb aquesta coalició ja han fet un pas. A més, ha destacat que s'ha d'assolir primer el concert econòmic per després arribar a la independència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.