Coscubiela reclama per a Sant Cugat una alternativa al model de transport actual


  • Comparteix:

Joan Calderon, Joan Coscubiela i Xavier Boix, a la primera fila

Joan Calderon, Joan Coscubiela i Xavier Boix, a la primera fila

Per a Sant Cugat és clau tenir un nou model de mobilitat, sobretot, basat en el transport col·lectiu. Això ha defensat el cap de llista d'ICV-EUiA al Congrés, Joan Coscubiela, en una visita aquest dijous a la nostra ciutat, on ha presentat l'economia verda com l'alternativa per sortir de la crisi i acabar amb el 'drama' de l'atur. L'ecosocialista ha fet una crida als votants d'esquerra de cara a les eleccions de diumenge ja que, segons Coscubiela, l'actual president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha posat a Rajoy la catifa 'blava' per entrar a la Moncloa.

En la seva visita al municipi, Coscubiela ha assegurat que el reciclatge, el canvi de model energètic i les alternatives al model de mobilitat existent seran algunes de les claus per reactivar l'economia.

Els ecosocialistes es presenten com l'alternativa en aquestes eleccions i pretenen reactivar l'economia a través de polítiques verdes. En aquest sentit, considera que les polítiques econòmiques han d'estar basades en el reciclatge, un nou model energètic i una alternativa al model de mobilitat actual.

Joan Coscubiela

Tindríem un altre model de mobilitat, clau per una ciutat per a Sant Cugat. També s'ha de crear una banca pública i fer una reforma fiscal.





Coscubiela ha lamentat les polítiques de retallades i reducció de sous del govern d'Artur Mas, ja que considera que només porten a un major estat de recessió. En aquest sentit, el candidat ecosocialista al Congrés ha assegurat que cal treballar per una reactivació de l'economia, sense polítiques 'inútils i injustes'.

Joan Coscubiela

El problema és la reactivació de l'economia. S'ha de fer fluir el crèdit amb un banc públic.




L'ecosocialista ha afegit que la lluita 'ja no és parar els peus al PP' ja que, segons Coscubiela, l'actual president de l'executiu espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha posat a Rajoy la catifa 'blava' per entrar a la Moncloa.

El president d'ICV-EUiA a Sant Cugat, Joan Calderon, ha acompanyat Joan Coscubiela en la seva visita a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.