Els partits polítics fan una crida a la participació


  • Comparteix:

Els representants polítics de la ciutat fan una crida a la participació a les eleccions espanyoles. Els polítics han donat exemple i al llarg del matí han exercit el seu dret a vot. La jornada s'està desenvolupant sense incidents i els col·legis electorals han obert amb normalitat.

El quart suplent de les llistes del PSC i membre de l'executiva local, Miquel Cáceres, ha votat a una escola Gerbert d'Orlhac plena de santcugatencs. Cáceres ha subratllat la necessitat de votar davant una situació econòmica complicada.

Miquel Cáceres

Animem a tots els santcugatencs a votar perquè amb aquestes eleccions decidim com sortim de la crisi.




La més matinera ha estat la copresidenta de CiU a la ciutat, Cristina Paraira, que ha exercit el seu dret a vot al col·legi electoral ubicat al Casal de Cultura de Valldoreix, on s'han registrat puntualment cues. Paraira ha fet una crida a la participació.


Cristina Paraira

Animar tots els santcugatencs a votar. Són unes eleccions importants perquè hi ha coses a canviar i la democràcia és la millor manera de fer-ho.




També ho ha fet al mateix col·legi el president del PP, Jordi Carreras. El també número 25 a les llistes de la formació ha destacat la importància d'aquests comicis.

Jordi Carreras

És important que la gent voti. Aquestes eleccions es produeixen en un moment dramàtic.




La presidenta d'ERC i candidata al Senat, Mireia Ingla, ha exercit el seu dret a vot a l'escola Catalunya. La candidata independentista ha explicat que sempre és important exercir el dret a vot i més encara en aquesta ocasió pel context econòmic que patim.

Mireia Ingla

Sempre és important anar a votar per expressar la teva opinió política i avui encara més pel context econòmic.



De la seva banda, el president d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha dipositat el seu vot al col·legi electoral de l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). Calderon ha assegurat que en un dia com avui, aniversari de la mort del dictador Francisco Franco, votar és la millor manera d'homenatjar els qui van lluitar i morir per la democràcia.

Joan Calderon

Avui fa 36 anys de la mort de Franco i la millor manera d'homenatjar els que van morir per la democràcia és anar a votar.



Els 26 col·legis electorals de la ciutat han obert puntualment a les nou del matí sense incidències. En total, s'han constituït 76 meses electorals. Uns 55.000 santcugatencs estan cridats a les urnes per elegir els representants al Congrés i al Senat. Els col·legis romandran oberts fins a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.