PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental nomena president Xavi Núñez


  • Comparteix:

Xavi Núñez és el nou presiden de PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental / Foto: PIMEC

Xavi Núñez és el nou presiden de PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental / Foto: PIMEC

El soci fundador d'empreses com Ethos Smart Environments, Xavier Núñez, ha assumit aquest dimecres la presidència de PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental. D'aquesta manera, l'empresari terrassenc relleva Xavier Pujol, que portava dos anys en el càrrec.

Xavier Núñez, de 38 anys, és enginyer en Sistemes de Telecomunicació i ha fundat les empreses Grupo Erlang Ingenieros, Control de Radiaciones de Catalunya, Ethos Smart Buildings i Ethos Smart Environments, que es dedica a les tecnologies smart i la generació d'infraestructures de telecomunicacions.

L'acte de presentació de Núñez ha comptat amb la presència del president general de PIMEC Joves, Miquel Camps, que ha destacat la importància de donar suport als joves en els seus projectes i ha lamentat la quantitat de persones que no poden engegar els seus negocis o fracassen.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.