Arrenca el concurs d'emprenedoria Yuzz amb 20 projectes


Temes relacionats

Daniel Roig: 'El mentoratge de Yuzz és fantàstic en el plantejament de negoci' ( 4/jul/13)

L'aplicació per a mòbil Phobious, guanyadora del premi Yuzz Sant Cugat ( 3/jul/13)


  • Comparteix:

Guanyadors de l'edició anterior del concurs / Foto: Localpres

Guanyadors de l'edició anterior del concurs / Foto: Localpres

Un total de 20 projectes empresarials participen a la 4a edició del concurs d'emprenedoria Yuzz, impulsat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb la col·laboració de l'Ajuntament. Els participants rebran formació i assessorament durant set mesos a Sant Cugat per desenvolupar els seus projectes.

Sant Cugat és una de les seus d'aquest programa que està adreçat a joves d'entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica. Els participants rebran formació i assessorament fins al novembre i se'ls cedirà un espai dins del Sant Cugat Trade Center (SCTD) perquè puguin treballar per fer realitat el seu projecte.

Tots els concursants de l'Estat espanyol opten a tres premis econòmics, dotats en total amb 60.000 euros, per posar en marxa els seus projectes. A més, el millor projecte santcugatenc guanyarà un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica i una estada gratuïta d'un any a EsadeCreàpolis. El finalista Yuzz Sant Cugat també guanyarà una estada d'un any al Trade Center i el tercer classificat una estada d'un any en un centre d'emprenedoria santcugatenc encara per concretar.

Enguany, a Sant Cugat s'han presentat 26 candidatures, de les quals s'han seleccionat 20, amb un total de 24 joves. La mitjana d'edat dels joves és de 24 anys. Aquesta és la primera edició que està impulsada pel CISE i compta amb el suport de Banco Santander, a través de la seva División Global Santander Universidades.

Des de la seva creació, el programa Yuzz ha ajudat a constituir 400 empreses tecnològiques i només en la darrera edició van participar-hi 600 joves arreu de l’Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.