L'empresa de bosses de mà Bissú s'obre al sistema de franquícies per crèixer


  • Comparteix:

Imatge del catàleg de Bissú / Font: Bissú

Imatge del catàleg de Bissú / Font: Bissú

L'empresa de bosses de mà Bissú, amb seu a Sant Cugat, ha decidit apostar pel sistema de franquícies. La marca, que compta amb sis botigues pròpies a Catalunya, pretén obrir mitja dotzena de franquícies abans de Nadal a capitals com València, Saragossa i Madrid amb una inversió d'entre 40.000 i 60.000 euros en locals d'entre 40 i 80 metres quadrats.

La companyia creada pels emprenedors Josep Maria Bella i Jordi Bella, pare i fill, ha ampliat recentment el seu catàleg de productes als moneders, foulards i bijuteria i pensa incorporar complements masculins a la propera temporada. Els seus productes no superen els 30 euros i competeix amb d'altres marques com Accessorize i Misako.

Bissú fa els seus dissenys a Sant Cugat i fabrica els seus productes a la Xina. Actualment compta amb una vintena de treballadors i confia facturar uns dos milions d'euros amb l'obertura d'aquestes franquícies. Les tendes pròpies estan situades a Girona, Terrassa, Vilanova i la Geltrú, Reus i els centres comercials Splau, de Cornellà de Llobregat, i La Maquinista, de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.