Synergia Terapias, un nou centre de benestar personal a Sant Cugat

Un espai de Synergia Terapias / Foto: Synergia Terapias

Economia

Publicat el 14/jun/14 per Núria Juanico

El centre Synergia Terapias, dedicat al benestar personal, obrirà les seves portes aquest dissabte. Es tracta d'un espai holístic que integra la psicologia clínica i les teràpies naturals per a totes les edats, amb l'objectiu de millorar el creixement personal dels seus pacients.

Ubicat al carrer de Balmes número 19, Synergia Terapias oferirà tractaments de psicologia clínica i escolar, però també teràpies naturals, energètiques, espirituals i holístiques. L'espai s'adreça a persones individuals, però també a parelles i famílies.

La propietària del centre, Yolanda Márquez, ha explicat que vol donar una nova visió a la psicologia i integrar-la amb altres disciplines, perquè considera que no són excloents i que ajuden a millorar el benestar dels pacients.

Yolanda Márquez

Totes les teràpies són vàlides i han d'anar pel mateix camí. Poden complementar-se entre elles per ajudar el creixement personal de cada pacient.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Synergia Terapias també posarà en marxa una escola de pares per resoldre dubtes relacionats amb l'educació dels infants a través de conferències i tallers.