Meypar, Dormity.com i 'Via Empresa', premiades per Pimec


Temes relacionats

'Via Empresa' rep el premi Millor Nova Publicació 2013 (22/mai/14)

Un exredactor de Cugat.cat coordina el digital 'VIAempresa' (28/abr/13)


  • Comparteix:

Representants de Meypar, amb el premi / Foto: Pimec

Representants de Meypar, amb el premi / Foto: Pimec

Les empreses Meypar i Dormity.com i la publicació 'Via Empresa' han obtingut un guardó en la 27a edició dels Premis Pimes organitzats per Pimec. Meypar ha obtingut el reconeixement en la categoria de Petita Empresa Més Competitiva, Dormity.com en la de Comerç més Competitiu i 'Via Empresa' en Millor Treball Periodístic en Temes Empresarials. La gala de lliurament, on ha participat el president de la Generalitat, ha tingut lloc aquest dimarts al Palau de Congressos a Barcelona.

Oberts a totes les petites i mitjanes empreses de Catalunya, els Premis Pimes reconeixen la contribució dels empresaris catalans al desenvolupament econòmic i social. Els guardons han agrupat 74 candidatures provinents de 63 empreses. Una desena d'aquestes han estat les guanyadores de la convocatòria de 2014 i dues d'elles tenen seu a la ciutat.

Meypar, nascuda al 2004, es dedica al control de recintes d'aparcament i i vies de comunicació. Al 2008 va iniciar la seva aventura internacional al mercat llatinoamericà, aconseguint ser líder del seu sector a Mèxic. Al 2013 va obrir les primeres instal·lacions a Costa Rica i Guatemala.

Dormity.com també ha obtingut un guardó pel seu èxit en els seus productes i serveis per millorar el descans de les persones, com matalassos i somiers personalitzats. Després de 10 anys de creixement sostingut, al 2013 l'empresa va donar un salt qualitatiu i va incrementar els seus punts de venda en més d'un 50%, a més d'aconseguir 10 milions d'euros en facturació.

'Via Empresa', editada pel grup santcugatenc Premsa Local, va néixer fa poc més d'un any amb l'objectiu de convertir-se en una de les publicacions digitals de referència en el sector de la comunicació empresarial. La publicació combina notícies amb articles d'opinió d'empresaris, experts i periodistes. Amb el premi, Pimec vol reconèixer la seva tasca en un moment 'especialment difícil per al periodisme'.

Els beneficis recaptats amb la quota del sopar de la gala es destinaran al programa 'Emppersona' de la Fundació Pimec, que ajuda els empresaris que pateixen greus dificultats en el seu negoci o que s'han quedat sense activitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.