Sant Cugat és la ciutat amb l'habitatge més car de Catalunya, segons el Ministeri


  • Comparteix:

Sant Cugat continua sent la la ciutat de Catalunya amb els habitatges més cars. El preu mitjà de la vivenda a la ciutat és de 3.753 euros per metre quadrat, segons un estudi elaborat pel Ministeri d'Habitatge. Sant Sebastià és l'única ciutat espanyola que supera els preus de Sant Cugat.

El preu de la vivenda a l'Estat espanyol ha registrat el menor increment des de l'any 1999, amb un creixement del 7,2% durant aquest primer trimestre. Tot i així, Sant Cugat continua sent la ciutat amb el preu per metre quadrat d'habitatge més alt de Catalunya.

Els 3.753 euros que costa el metre quadrat a Sant Cugat gairebé dupliquen els preus mitjans de l'habitatge lliure al conjunt de l'Estat, segons les últimes dades del Ministeri. A la resta d'Espanya només Sant Sebastià, amb més de 4.300 euros el metre quadrat, supera els preus de Sant Cugat.

En l'altre extrem hi ha ciutats com Hellin, a Albacete, i Almedralejo amb preus que ronden els 900 euros per metre quadrat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.