La venda d'aparells d'aire condicionat baixa un 50% durant el juliol


Temes relacionats

Es redueixen les vendes d'aparells d'aire condicionat per les baixes temperatures del juliol (18/ago/11)


  • Comparteix:

Les pluges i les baixes temperatures de les darreres setmanes han comportat una baixada de vendes

Les pluges i les baixes temperatures de les darreres setmanes han comportat una baixada de vendes

La venda de dispositius d'aire condicionat ha disminuït de manera considerable durant el juliol, segons expliquen els venedors d'electrodomèstics enquestats per Cugat.cat. Les pluges d'aquestes últimes setmanes han fet decaure les vendes fins a prop del 50%, comparades amb les de l'any passat. L'esperança se centra ara en l'agost, on la calor dels darrers dies ha permès al sector recuperar-se parcialment.

Les pluges d'aquest juliol i la baixada de les temperatures de les darreres setmanes han implicat menys adquisicions de aires condicionats, ventiladors i altres aparells per refrigerar la llar. Tal com assegura la responsable de la botiga d'electrodomèstics Milar Electronorma, Pepi Campiñas, la facturació ha caigut un 50% durant el juliol, en comparació amb la de l'any passat. Per fer front a aquests mals resultats, explica, la botiga ha apostat per oferir una gran varietat de productes i fer ofertes assequibles. Tot i així, les vendes han anat molt a la baixa.

Pepi Campiñas

Tenim una mica de tot, més barats i més cars, i hem fet molt bones ofertes. Realment el temps no ha acompanyat i les vendes no han anat gens bé.


El mes d'agost, doncs, sembla ser l'esperança d'aquest sector, que veu en l'estiu una època d'alta facturació, gràcies a les elevades temperatures. La calor dels últims dies podria fer remuntar la caixa, ja que, diuen els botiguers, s'ha reprès una altra vegada la compra d'aquests aparells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.