Anticimex preveu un bon final d'any i planeja la compra de dos negocis


Temes relacionats

La companyia sueca Anticimex obrirà una nova seu a la ciutat ( 6/jul/14)


  • Comparteix:

La seu es troba al carrer de Jesús Serra Santamans / Foto: Anticimex

La seu es troba al carrer de Jesús Serra Santamans / Foto: Anticimex

L'empresa Anticimex, especialitzada en el control de plagues i que té seu a Sant Cugat des de fa poques setmanes, adquirirà en els propers mesos dues entitats que també es dediquen aquest àmbit per prop de 10 milions d'euros. D'altra banda, la companyia d'origen suec preveu tancar aquest 2014 amb un increment de vendes del 3%, segons informa La Vanguardia.

Anticimex és una empresa de capital escandinau que va aterrar l'any passat a l'Estat espanyol després d'haver comprat el negoci d'higiene ambiental i control de plagues de la multinacional danesa ISS Facility Services. Uns mesos després l'empresa s'ha instal·lat a la ciutat, des d'on confia tancar l'adquisició de dues entitats més lligades al seu àmbit de negocis. La filial té la seva seu a la localitat i disposa d'una plantilla de 300 treballadors. També té 18 oficines comercials repartides arreu de l'Estat espanyol.

En l'àmbit global, Anticimex té 3.500 empleats i l'any passat va facturar 378 milions d'euros. El mercat espanyol és el cinquè més important de la companyia, per darrere de Suècia, Austràlia, Itàlia i Noruega.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.