Els comerciants esperen liquidar els estocs l'última quinzena de rebaixes


Temes relacionats

Les primeres rebaixes de l'estiu deixen força beneficis a l'eix comercial ( 5/ago/14)

Els comerços confien en les rebaixes d'estiu per remuntar les vendes ( 1/jul/14)


  • Comparteix:

Els comerciants aprofiten l'última quinzena de les rebaixes per abaixar els preus i acabar de vendre els articles en estoc. Els aparadors llueixen descomptes superiors al 50% per reactivar la clientela fins al 31 d'agost, final de les rebaixes d'estiu.

Els comerços de calçat i roba omplen els seus aparadors de grans descomptes aquests dies. El motiu, tal com asseguren els comerciants enquestats per Cugat.cat, vendre tot el material estiuenc que encara els queda i acabar una temporada que ha estat rodona, a l'espera del balanç final.

En general, però, els botiguers es mostren satisfets amb la facturació obtinguda durant l'estiu i esperen amb optimisme que la segona quinzena d'agost els santcugatencs s'animin amb les gangues de final de temporada.

Comerciants

Les segones rebaixes ja fa dies que les hem començat, primer ho vam posar tot al 40% i després al 50% / El que costa de vendre és la roba d'entre temps de primavera / Hem fet una primera rebaixa al 40% i ara els productes de dona els tenim al 50%


Els bons resultats de les primeres rebaixes de juliol han fet que l'estoc per vendre sigui molt poc. Els productes més residuals han estat les samarretes de màniga llarga i les sandàlies de sola plana. No obstant, abans de vestir les botigues de tardor, els comerciants han optat per una baixada generalitzada de preus que atreguin els pocs santcugatencs que no marxen de vacances. Per incentivar les compres, molts dels establiments han començat les segones rebaixes a prinicpis de mes, a mesura que els descomptes han anat creixent.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.