La franquícia Equivalenza obre una segona botiga a la ciutat


  • Comparteix:

L'establiment obrirà la setmana vinent

L'establiment obrirà la setmana vinent

La franquícia de perfums a granel Equivalenza obrirà aquesta setmana una nova botiga a la plaça d'Octavià, que se sumarà a la que es troba al Sant Cugat Centre Comercial. L'establiment, que està especialitzat en perfums i ambientadors per a la llar de baix cost, ofereix una gamma de més 150 aromes que es basen en fragàncies d'altres marques.

Equivalenza ofereix diferents combinacions de perfums en envasos de 30, 50 i 100 mililitres a un preu de 7,95, 11,95 i 18,95 euros, respectivament. El copropietari de la franquícia a la ciutat Oscar Montull ha explicat que els clients poden escollir entre més de 150 combinacions diferents i que els professionals de la botiga els aconsellen en funció dels seus gustos i la seva personalitat.

Oscar Montull

Ens basem en les famílies olfactives. En funció del teu perfil de persona definim quin és el teu perfil olfactiu i et dirigim cap a quin tipus de perfum et pot agradar més.


Montull ha subratllat que la botiga ofereix perfums d'alta qualitat a un preu baix, fet que n'incentiva el consum per part de gent que normalment no els utilitza.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.