Gaintools participa al programa 'Accelera el creixement' de Pimec

Imatge de la sessió inaugural del programa / Font: Pimec

Economia

Publicat el 22/set/14 per Adrià Claramunt

L'empresa santcugatenca Gaintools és una de les 14 pimes del Vallès Occidental escollides per participar en la 3a edició del programa 'Accelera el creixement' que organitza la Diputació i Pimec. Aquestes empreses rebran, els propers vuit mesos, assessorament personalitzat en finançament, innovació, estratègia empresarial, internacionalització i màrqueting.

Les 14 pimes seleccionades han superat una primera fase amb més de 100 empreses participants. La segona part del programa que comença ara integra 21 hores de formació i finalitzarà amb un pla de creixement definit per a cada empresa. Una tercera fase del programa, de suport a l'acció, inclou 39 hores més de classes magistrals, bones pràctiques i sessions individuals amb experts.

El 50% de les empreses participants són petites, el 40% són micro i el 10% són mitjanes. Els sectors d'activitat són variats, però domina en un 70% les empreses de perfil industrial.

El Vallès Occidental aporta el 28% de les pimes, el Baix Llobregat el 18% i el Vallès Oriental el 14%. El Maresme, Osona, l'Alt Penedès, el Barcelonès, el Berguedà, el Bages i el Garraf també aporten empreses al programa d'enguany.