Boehringer Ingelheim inaugura un centre de tecnologies de la informació


  • Comparteix:

Boehringer Ingelheim ha inaugurat aquest divendres a la seu de Sant Cugat un centre de tecnologies de la informació que, juntament amb els centres de Buenos Aires i Singapur, donarà servei a més de 100 països. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat en la inauguració la capacitat d'atracció d'inversió estrangera de Catalunya i ha subratllat l'aposta de la companyia farmacèutica per crear feina al país.

Boehringer Ingelheim ha posat en marxa tres centres de serveis de tecnologia a àmbit global: un a Buenos Aires (Amèrica), un a Singapur (Àsia) i un a Sant Cugat (Europa). A través d'aquests espais, la farmacèutica potenciarà la seva presència mundial, reduirà costos i millorarà la qualitat del servei. També optimitzarà els recursos informàtics i agilitzarà la implantació i l'entrega dels serveis.

En un inici, el centre de Sant Cugat disposarà de 70 col·laboradors, tot i que té previst assolir els 100 llocs de treball. El president del comitè d'accionistes de Boehringer Ingelheim, Christian Boehringer, ha explicat que han escollit Sant Cugat per ubicar-hi el centre pels avantatges competitius que ofereix, la bona ubicació i el seu entorn universitari.

Christian Boehringer

La situació logística de Sant Cugat és un privilegi, sobretot per la seva proximitat amb una universitat de primer nivell.


En aquest sentit, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha posat èmfasi en la competitivitat de Catalunya i en la seva capacitat per captar inversions estrangeres. Mas ha citat dades del Financial Times que situen Catalunya com la regió de l'Europa continental que més projectes estrangers ha captat aquest 2014. Per això, ha afirmat que, des de fora, Catalunya es percep com un país atractiu.

Artur Mas

Situar-se en aquest nivell de captar inversió estrangera és un fet positiu, sobretot en un moment de dificultats socials i econòmiques. Vol dir que hi ha gent que confia en nosaltres.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha assistit a la inauguració i ha lloat la implicació de Boehringer Ingelheim amb Sant Cugat.

Mercè Conesa

Els llaços entre les companyies i els territoris són imprescindibles, perquè el retorn del capital humà per a l'empresa serà superior.


La inauguració del centre de tecnologies de la informació ha tingut lloc durant la celebració del Dia de la Visió, una jornada dedicada als treballadors de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.