Els 23 ajuntaments de l'eix B30 marquen el full de ruta per ser més competitius


  • Comparteix:

Moment de la reunió / Foto: B-30

Moment de la reunió / Foto: B-30

Els 23 consistoris que formen l'Associació Àmbit B30, entre ells el de Sant Cugat, han acordat 62 accions en matèria de transport públic i xarxa viària per dotar la zona de més competitivitat. La proposta, consensuada aquest divendres al consell general de l'associació, té el suport d'empreses, centres tecnològics i de recerca, universitats, organitzacions empresarials i sindicals. Entre les actuacions, figuran la construcció de l'intercanviador ferroviari de Volpelleres i millorar la connexió de la B30 amb la C-58.

Ser més competitius a l'àmbit de la B30, a Catalunya, a l'Estat espanyol i al sud d'Europa. Aquesta es la premisa que es marquen els consistoris que integren l'Associació Àmbit B30, que han definit el full de ruta per assolir-ho amb 30 actuacions en matèria de transport públic i 32 més a la xarxa viària.

Les actuacions pretenen, entre d'altres punts, fer accions encaminades a revisar les corones tarifàries de transport metropolità, alliberar peatges en autopistes, millorar la connexió de la C-58 i la B-30; i la creació d'intercanviadors ferroviaris a les línies R8, a Sant Cugat, R3 i R4, així com augmentar la capacitat de la línia del Vallès de FGC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.