Sant Cugat acollirà el primer congrés de salut sobre la dona empresària


  • Comparteix:

Moment de la presentació del congrés / Foto: Localpres

Moment de la presentació del congrés / Foto: Localpres

Sant Cugat acollirà el 16 d'octubre el primer Congrés de Salut, Benestar i Empresa sobre la dona Empresària i Directiva, que es desenvoluparà a EsadeCreàpolis. Sota el nom W360º Congress, es tracta de la primera iniciativa d'aquestes característiques a l'Estat espanyol i abordarà temes com el lideratge, el control de l'estrès i la conciliació de la vida laboral i personal.

La sociòloga Sara Moreno, la nutricionista Pilar Senpau, el doctor Iván Mañero i la cofundadora de Womenalia, Mireia Ranera, són alguns dels ponents que participaran al congrés. La jornada tractarà qüestions com la igualtat de gènere en el món laboral, la maternitat i la dependència, l'èxit de la bellesa i la percepció de benestar en les dones. També es debatrà al voltant de temes com el lideratge, els valors, els reptes i la salut laboral i sexual de les dones. L'alcaldessa, Mercè Conesa, inaugurarà el congrés a les nou del matí acompanyada de la directora general d'Esade, Eugènia Bieto, el director general d'EsadeCreàpolis, Santiago Benedé i la directora del W360º Congress, Rosa Cuscó.

A més, el congrés guardonarà la presentadora de televisió Núria Roca amb el Premi Women 360º Genoxage. Amb aquest guardó, es vol reconèixer la trajectòria professional i personal de Roca i els nous valors femenins que, segons el jurat, la caracteritzen. L'assistència al congrés té un cost de 55 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.