Les dones empresàries i directives es reivindiquen a Sant Cugat


  • Comparteix:

El congrés Woman 360º ha reunit 270 dones empresàries i directives aquest dijous a Sant Cugat en una iniciativa de debat pionera al país. Durant tot el dia, EsadeCreapolis ha acollit diverses conferències al voltant de la salut, la bellesa i el lideratge empresarial de les dones directives.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada de fer la conferència inaugural i ha recordat el compromís polític per arribar a exercir la igualtat real de sexes.

Mercè Conesa

Tenim una mancança claríssima per situar dones en llocs de presa de decisions. S'ha de preparar les dones pequè entenguin que estar a aquests llocs comporta prioritzar la seva salut.


La directora del congrés, Rosa Cuscó, ha destacat la importància de combinar en un mateix acte tres conceptes importants per a les dones com la salut, la bellesa i el lideratge empresarial.

Rosa Cuscó

No hi havia cap congrés que tractés sobre la salut de les dones empresàries, quan la salut i el benestar són dos pilars importants per poder liderar amb èxit.


De la seva banda, la directora científica del congrés Woman 360º, Chus Cornellana, ha recordat el nivell d'exigència al qual fan front moltes dones per compaginar la vida familiar i la professional.

Chus Cornellana

A la dona directiva se li exigeix estar al 100% en tots els aspectes. Tant al nivell professional com a la família.


El programa del congrés consta de quatre sessions a càrrec d'una vintena d'experts per abordar temes com la igualtat de sexes, la conciliació familiar, la maternitat, la salut sexual, el lideratge i l'emprenedoria.

L'organització espera que la jornada serveixi per conscienciar les dones empresàries i fer més fàcil el camí a les pròximes generacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.