Sant Cugat Empresarial debat sobre bones pràctiques i innovació


  • Comparteix:

La directora del sincrotró Alba, Caterina Biscari / Foto: La Xarxa

La directora del sincrotró Alba, Caterina Biscari / Foto: La Xarxa

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) debat aquest dimecres a dos quarts de set del vespre sobre bones pràctiques i experiències innovadores amb una tertúlia a l'Hotel Sant Cugat. El director de Recerca i Desenvolupament (R+D) d'Impressió en Gran Format de Hewlett-Packard, Albert Serra, i la directora del sincrotró Alba, Caterina Biscari, participaran a la ponència.

La xerrada forma part del cicle 'Converses d'Innovació', que impulsa SCE i que reuneix directius d'empreses de projecció internacional per parlar de bones pràctiques i experiències empresarials. En aquesta sessió, Albert Serra i Caterina Biscari compartiran amb els assistents les claus de l'èxit de la seva gestió en matèria d'innovació.

El debat anirà seguit d'un 'còctel-lunch' en un espai de 'networking', amb l'objectiu de promoure les relacions empresarials entre els assistents. La sessió també es podrà seguir en 'streaming' a través de la pàgina web de SCE. Sant Cugat Empresarial preveu reunir un centenar d'assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.