Sant Cugat Comerç impulsa divendres un 'Black Friday' a la ciutat


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la iniciativa / Foto: Sant Cugat Comerç

Fragment del cartell de la iniciativa / Foto: Sant Cugat Comerç

L'associació Sant Cugat Comerç impulsa un 'Black Friday' que oferirà descomptes de fins al 50% aquest divendres a diversos comerços de l'entitat. La iniciativa inclou ofertes a una vintena d'establiments que s'identificaran amb un cartell sota el nom de 'Black Friday'.

El 'Black Friday' prové dels Estats Units i té lloc l'endemà del Dia d'Acció de Gràcies. A Amèrica del Nord, el 'Black Friday' inaugura la temporada de compres nadalenques i és una jornada amb una gran activitat econòmica. Per això, Sant Cugat Comerç s'apropia d'aquesta iniciativa i la trasllada a Sant Cugat, on durant tot el divendres els establiments de l'associació oferiran promocions i descomptes, com ha explicat la presidenta de l'entitat, Maite Pérez, al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Maite Pérez

Sempre hem d'estar pensant en fer coses perquè els comerços tirin endavant. És una campanya que ve dels Estats Units però creiem que implantar-la aquí pot estar bé.


En total, 19 comerços de Sant Cugat se sumaran divendres a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.