La UAB encarrega a VAIC una prova pilot per canviar la mobilitat a la zona


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca VAIC és l'encarregada de subministrar bicicletes per una prova pilot de la UAB

L'empresa santcugatenca VAIC és l'encarregada de subministrar bicicletes per una prova pilot de la UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) encarrega a l'empresa local VAIC, especialitzada en el lloguer de bicicletes, una prova pilot de préstec gratuït amb l'objectiu de canviar el tipus de desplaçament dels estudiants i treballadors del campus. L'empresa ha estat l'encarregada de subministrar les bicicletes i els accessoris d'aquesta prova. Una vegada hagin transcorregut sis mesos del projecte, la UAB valorarà si el servei té viabilitat, tant en termes de participació com econòmicament.

Fa anys que la UAB està decidida a canviar els hàbits de mobilitat de la seva comunitat universitària. La UAB ofereix des del 22 d'octubre una bicicleta a tots els que ho vulguin que treballin o estudiïn a la universitat a canvi d'un dipòsit retornable, que varia en funció del valor de la bicicleta. Les elèctriques tenen un dipòsit de 150 euros i les altres de 50.

El que es pretén en última instància és aprofitar el potencial que existeix a l'hora de canviar els hàbits de mobilitat de la comunitat universitària de la UAB. En els darrers anys s'han anat millorant les infraestructures de la universitat, creant o ampliant aquelles que són ciclables i que connecten amb els nuclis urbans propers com Cerdanyola, Sant Cugat, Rubí, Sabadell, Badia i Sant Quirze.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.