El saló de bellesa Oh Sant Cugat renova la seva imatge amb una festa


  • Comparteix:

Berta Arteaga i Mercè Conesa, durant la visita a l'establiment

Berta Arteaga i Mercè Conesa, durant la visita a l'establiment

El centre de bellesa Oh Sant Cugat ha inaugurat aquest dilluns la nova imatge de l'establiment que té des de de 1996 a l'avinguda de Francesc Macià. El saló té un centenar de metres quadrats i ofereix tot tipus de serveis de perruqueria i estètica, amb un estil italià i tècniques totalment personalitzables. Oh Sant Cugat pertany des de fa cinc anys al grup Compagnia della Bellezza i és la seu de la firma a l'Estat espanyol.

La responsable del centre, Berta de Arteaga, ha explicat que han volgut celebrar la nova imatge de la botiga amb les seves clientes i que renoven la il·lusió de seguir oferint els millors serveis de perruqueria i estètica a la ciutat. Arteaga ha destacat que l'equip humà de sis persones de l'establiment treballa constantment per aquest format en les noves tècniques i tendències.

Berta de Arteaga

Treballem d'una manera molt innovadora, amb un estil italià i intentem estar molt format per oferir el millor servei.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ressaltat que és important estar al costat del comerç local i donar suport a les inversions que fa per donar un millor servei a la ciutadania.

Mercè Conesa

Celebrem i animem que els emprenedors no afluixin i millorin el servei que ofereixen.


La trobada ha reunit tècnics de les marques del sector de la bellesa com L'Oréal, Redken, Nyxpert i Sothys, que han mostrat les últimes novetats per a la bellesa i el benestar, perruqueria, teràpies i maquillatge. Oh Sant Cugat va obrir les portes l'any 1996 i des de fa cinc anys forma part del grup italià Compagnia della Bellezza, que té més de 300 salons arreu del món i una desena a l'Estat espanyol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.