Gas Natural traslladarà 800 treballadors al Parc Empresarial de Can Ametller


  • Comparteix:

Vista de dos dels edificis del complex des del lateral de la B-30 / Font: Google Maps

Vista de dos dels edificis del complex des del lateral de la B-30 / Font: Google Maps

Gas Natural concentrarà a Sant Cugat tots els seu proveïdors informàtics que sumen prop de 800 treballadors. L'empresa els ubicarà al parc empresarial de Can Ametller, a tocar de la B-30, entre el Centre Comercial Sant Cugat i l'Idcsalud Hospital General de Catalunya, on ha llogat 7.000 metres quadrats.

Segons informa la capçalera econòmica 'Expansión', Gas Natural anirà concentrant aquests treballadors els propers mesos des de diversos espais repartits ara per l'àrea de Barcelona fins culminar el trasllat el mes de maig.

El trasllat es fa per crear sinergies entre equips que tenen una activitat similar i per acompanyar el creixement del grup i el paper cada vegada més important de la informàtica dins l'empresa.

Les oficines es concentren en quatre edificis propietat d'un fons d'Abu Dhabi, als Emirats Àrabs Units, i estan gestionades per Axa Reim, la branca immobiliària de l'asseguradora francesa Axa. És la segona operació de lloguer d'oficines més important a Catalunya dels darrers mesos, després de la d'Agbar a la Zona Franca de més 15.000 metres quadrats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.