Ricoh inaugura a Sant Cugat el seu Centre de Serveis Compartits més gran

Economia

Publicat el 1/des/14 per Núria Juanico

La companyia japonesa Ricoh ha inaugurat aquest dilluns a la seu de Sant Cugat el seu Centre de Serveis Compartits més gran del món. L'espai, que ja fa dos anys que funciona, té 3.000 metres quadrats, dóna feina a més de 400 persones i ha rebut una inversió de prop de 20 milions d'euros.

El Centre de Serveis Compartits va posar-se en marxa el 2012, però ara Ricoh l'ha volgut presentar en societat. Es tracta d'un espai de 3.000 metres quadrats que dóna feina a més de 400 persones, 100 de les quals ja formaven part de l'empresa. En aquest centre es gestionen els processos administratius i de contacte amb els clients del sud d'Europa, tal com ha explicat el director general de Ricoh a l'Estat espanyol, Ramon Martín.

Ramon Martín

Són processos administratius de contacte amb clients. Hem concentrat el servei administratiu dels contractes de Ricoh a França, Portugal, Itàlia i Espanya.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ricoh és a Sant Cugat des de principis dels anys 90 i actualment disposa d'una plantilla de més de 1.000 treballadors. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat el centre i ha remarcat que l'aposta de la companyia japonesa indica el gran potencial econòmic i empresarial de Catalunya.

Felip Puig

Davant de discursos apocalíptics, avui podem constatar que Ricoh escull Catalunya per la seva gent. Això ens genera confiança i esperança de cara al futur.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la ciutat, el Centre de Serveis Compartits és un indicador de la capacitat competitiva santcugatenca, com ha assegurat el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas.

Carles Brugarolas

Des de Sant Cugat aquest centre genera una inversió de més de 20 milions d'euros. Això indica que Sant Cugat i Catalunya són capaços de competir a àmbit global i explotar al màxim les seves potencialitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la visita d'aquest dilluns, Felip Puig ha explicat que aquesta no és l'única inversió aquests dies al Vallès Occidental i ha recordat que Panasonic i Ficosa, amb seu a Viladecavalls, també estan a punt de tancar un acord.