Els comerços locals obren per propiciar les vendes de Nadal


  • Comparteix:

La majoria de comerços de Sant Cugat obriran aquest dissabte

La majoria de comerços de Sant Cugat obriran aquest dissabte

La majoria de comerços locals adherits a les associacions Sant Cugat Comerç (StC) i Centre Vila aprofiten els festius d'aquest dissabte i d'aquest dilluns per obrir els seus establiments. També està obert el Sant Cugat Centre Comercial. D'aquesta manera, el teixit local del comerç vol incentivar les vendes de Nadal, una de les principals campanyes de l'any.

El Centre Comercial de Sant Cugat romandrà obert tant aquest dissabte com aquest dilluns, tots dos festius. De la seva banda, les associacions Sant Cugat Comerç i Centre Vila esperen que l'obertura dels establiment adherits sigui pràcticament total, ja que el teixit comercial local vol aprofitar al màxim les dates nadalenques en què el consum creix.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que els comerços obriran, tot i que pot haver alguns establiments que optin per obrir un dels dos dies.

Maite Pérez

Pot obrir qui ho vulgui. Hi haurà gent que obrirà els dos dies, altres que obriran només el dia 6 i altres que ho faran el dia 8.


De la seva banda, la presidenta de l'associació de comerços Centre Vila, Maria Calopa, ha afirmat que els establiment adherits obriran els dos festius.

Maria Calopa

Tant el dia 6 com el 8 obrim, esperem tenir força afluència de clients.


El comerç local també té previst obrir diumenge 28 de desembre, tot i que el Tribunal Constitucional ha suspès la llei catalana d'horaris comercials que amplia de vuit a deu els festius en què els establiments poden obrir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.