La multinacional GFT obre a Sant Cugat una nova seu per a 900 treballadors


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Artur Mas, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, celebren l'obertura de la nova seu de la multinacional alemanya GFT a Sant Cugat, inaugurada aquest dimarts amb una capacitat per a 900 professionals. Actualment, l'empresa dóna feina a més de 700 persones a la ciutat i preveu continuar ampliant el seu equip en els propers mesos. El president de GFT, Ulrich Dietz, assegura que la ubicació a Sant Cugat sempre ha estat clau per al grup i defineix el territori com el Silicon Valley d'Europa.

GFT és un proveïdor internacional de solucions i serveis de Tecnologies de la Informació (TI) especialista en el sector financer amb seu a 11 països i present a Sant Cugat des de fa 13 anys. Al 2014, els plans d'expansió de l'empresa a Sant Cugat han augmentat la seva plantilla amb 200 nous empleats i l'han convertit en la filial internacional més gran del grup, obligant-la a reubicar-se a unes noves instal·lacions a la ciutat.

Mas ha agraït al president del grup GFT l'aposta de la seva empresa i ha destacat la capacitat que té Catalunya per atraure inversió estrangera.

Artur Mas

De tota la inversió que té l'Estat espanyol, la meitat es troba aquí. És la prova que aquí també hi ha inversió estrangera, i cada vegada més i millor.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, remarca la repercussió que tenen en l'economia local i catalana les apostes internacionals d'empreses com GFT.

Mercè Conesa

És una bona notícia per a la ciutat, GFT i el nostre país.


El president del grup GFT, Ulrich Dietz, assegura que la inauguració del nou centre de Sant Cugat és un nou pas en el desenvolupament del seu projecte empresarial, que ha de seguir invertint al territori, creant ocupació i liderant projectes internacionals. Dietz a definit Sant Cugat i l'àrea de Barcelona com el Silicon Valley d'Europa.

Ulrich Dietz

La inauguració d'aquesta nova seu és un nou pas en el desenvolupament de GFT. Catalunya és un gran projecte dins d'una mena de Silicon Valley europeu.


La nova seu de GFT a Sant Cugat està situada al polígon Can Sant Joan i té un espai de 10.000 metres quadrats on poden treballar fins a 900 persones. A Catalunya, GFT també té una seu a Lleida, on treballen 60 professionals més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.