Eurofragance inverteix un milió d'euros en maquinària per a la planta de Rubí


  • Comparteix:

Seu de l'empresa a la ciutat / Font: Eurofragance

Seu de l'empresa a la ciutat / Font: Eurofragance

La multinacional Eurofragance, amb seu a Sant Cugat, ha invertit gairebé un milió d'euros en un nou sistema de dosificació de líquids, anomenat 'robot Colibrí', destinat a la seva planta de producció de Rubí. Aquest nou sistema, explica l'agència Efe, té una productivitat quatre vegades superior a les màquines automatitzades actuals i la seva instal·lació, conjuntament amb altres millores, duplicarà la productivitat de la seva zona automatitzada i reduirà en un 35% el termini de lliurament al client.

Eurofragance dissenya i produeix fragàncies per a perfumeria, cosmètica, cures personals i productes de neteja de la llar. Durant l'any passat, l'empresa ha concentrat les seves vendes a l'Orient Mitjà i l'Àsia i ha augmentat un 86,6% el percentatge de facturació a països de fora de la Unió Europea.

Eurofragance va facturar al 2013 un total de 49,7 milions, un 16% més que l'any anterior. Al 2013 va vendre la seva divisió d'aromes a la companyia European Flavours & Fragances (EFF) per centrar-se en les fragàncies.

Fa uns dies la família Sabatés, fundadora del fabricant de fragàncies Eurofragance, va recuperar el 100% del capital de la companyia. Des del 2010, el 25% de la societat era de Banc Sabadell. Segons 'Expansión', la família Sabatés ha obtingut un crèdit de CaixaBank per finançar l'operació, que supera els 20 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.