El 'Sant Cugat Hotel & Restaurante' postposa l'obertura fins demà

L'hotel té reserves fetes per aquesta mateixa nit

Economia

Publicat el 13/abr/04 per Ester Castanyer

L'empresa Habitat obrirà finalment demà al públic el 'Sant Cugat Hotel & Restaurante' que el grup ha construït a la Rambla del Celler tot i que des d'aquesta tarda tot el personal treballa a ple rendiment. Es tracta d'un equipament de 4 estrelles que disposa de 97 habitacions, sala de congressos i un bar-restaurant obert a tota la ciutadania. De moment, l'empresa no ha volgut facilitar les xifres del total de reserves fetes fins ara, però sí que ha avançat que les previsions són bones ja que la resposta per part dels usuaris està sent satisfactòria.

Després de 2 anys d'obres i d'una inversió de 12 milions d'euros, el 'Sant Cugat Hotel & Restarurante' obre avui les seves portes tot i que entra en funcionament, finalment demà.

Aquest equipament de 4 estrelles, té 5 plantes, un total de 97 habitacions dobles i diferents serveis com sala de congressos per a 300 persones o un aparcament soterrat de 93 places. A més, l'hotel disposa també d'una cafeteria-restaurant amb entrada independent pel carrer Dos de Maig i obert al conjunt de la ciutadania.

De moment, i tot i que l'empresa no ha volgut facilitar la xifra actual de reserves, sí que han avançat que les perspectives són bones ja que l'hotel està tenint una nova resposta per part dels futurs usuaris. Ho explica Virgínia Ariño, directora Comercial i de Marketing del grup Habitat Hotels.

Virgínia Ariño

Les reserves són les normals per un hotel que acaba d'obrir les portes. Estem contents perquè, per ara, les perspectives són bones.


Durant els darrers dies, a més, el nombre de consultes relacionades amb aquest equipament s'ha incrementat, i segons Ariño, hi ha molta gent a l'espera que l'hotel obri les portes per poder-lo visitar.

Virgínia Ariño

Setmana Santa ha estat un parèntesi però sí que hi ha hagut un increment de consultes. També molta gent espera poder-lo visitar per dins.


Des del grup Habitat Hotels han volgut reiterar també la seva voluntat que aquest hotel s'integri dins la vida del municipi i actuï com a dinamitzador econòmic i social, participant en els diferents esdeveniments de la ciutat.

Pel que fa a la inauguració oficial, encara no s'ha fixat la data però els responsables de l'empresa han anunciat que serà entre maig i juny, un cop les instal·lacions ja estiguin una mica rodades.