El comerç local torna a obrir aquest diumenge


Temes relacionats

El comerç local obrirà el 28 de desembre per incentivar les vendes de Nadal (14/des/14)

Sant Cugat Comerç espera augmentar les vendes un 5% aquest Nadal ( 9/des/14)


  • Comparteix:

Els comerços obriran aquest diumenge

Els comerços obriran aquest diumenge

La majoria de comerciants de Sant Cugat obriran aquest diumenge per aprofitar la recta final de la campanya de Nadal. Els comerciants esperen que la campanya clogui amb un augment d'entre un 3 i un 5% de les vendes respecte a l'any anterior. La suspensió per part del Tribunal Constitucional de la Llei catalana d'horaris comercials no afecta l'obertura d'aquest diumenge.

Aquest diumenge és el darrer abans de la nit de Reis i per això els comerciants de les associacions Sant Cugat Comerç i Centre-Vila i del Sant Cugat Centre Comercial obriran els establiments per aprofitar aquesta jornada per incentivar les vendes. La presidenta de l'associació Centre-Vila, Maria Calopa, ha explicat a Cugat.cat que aquest diumenge és un dels festius establerts en què poden obrir les seves portes i per tant no afecta la suspensió de la Llei catalana d'horaris comercials.

Maria Calopa

Aquest diumenge obrirem tots, forma part de les obertures estipulades, i per tant es pot obrir perfectament.


D'aquesta manera, els comerciants volen aprofitar aquesta jornada per continuar amb la bona tònica que està suposant la campanya de Nadal. Tot i això, afirmen estar a l'expectativa de la resolució del Tribunal Constitucional sobre la llei catalana, com ha destacat la presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez.

Maite Pérez

Aquest diumenge obrirem. És el darrer diumenge anterior a Reis i el volem aprofitar. Tot i això, estem a l'expectativa donat el buit legal actual.


Les associacions comercials locals esperen que la campanya de Nadal d'enguany registri un increment de les vendes d'entre el 3% i el 5% respecte a la temporada anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.