Afluència a l'eix comercial de Sant Cugat en el primer dissabte de rebaixes


Temes relacionats

Els comerços, esperançats de tenir una bona campanya de rebaixes ( 7/gen/15)


  • Comparteix:

El primer dissabte de rebaixes s'ha viscut amb afluència de compradors a l'eix comercial de Sant Cugat. La roba, les sabates i els complements són els productes estrella d'aquestes rebaixes que, segons l'associació Sant Cugat Comerç (StC), apunten cap a una petita recuperació de les vendes a la ciutat.

El primer cap de setmana de rebaixes ha arrencat amb pocs santcugatencs pel centre de la ciutat, però els compradors s'han anat animant i al migdia ja omplien l'eix comercial. Els establiments han ofert descomptes de fins al 50% amb l'objectiu de potenciar les vendes, que ja van créixer lleugerament durant la campanya de Nadal. La presidenta de StC, Maite Pérez, ha explicat que esperen incrementar la facturació entre un 3 i un 5% i ha assegurat que ja es nota una lleugera millora en les vendes, en comparació amb anys anteriors.

Maite Pérez

Hi ha una mica més d'alegria, un altre caliu. Però la recuperació és lenta i costa, la gent encara és prudent i gasta just.


Alguns santcugatencs han aprofitat per comprar productes a bon preu, mentre que d'altres han explicat que s'esperen perquè hi hagi més descomptes.

Compradors

Les meves primeres rebaixes són uns botins / Hem comprat caixes i coses per a la llar / Ahir vaig comprar alguna cosa, però em vull esperar a que estigui tot més rebaixat.


Els establiments de l'eix comercial també han obert aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.