Maria Ángeles Tejada protagonitzarà el nou dinar empresarial d'Aefol


Temes relacionats

Arrenca el nou creuer de 'networking' i activitats familiars organitzat per Aefol (13/des/14)

El president de Prosegur inaugura els dinars de 'networking' de l'Aefol (24/oct/14)

Expoelearning acull avui la presentació de les Google Glass en l'àmbit de la formació ( 6/mar/14)


  • Comparteix:

Maria Ángeles Tejada / Foto: Facebook

Maria Ángeles Tejada / Foto: Facebook

La directora general de Public Affairs de Randstad, Maria Ángeles Tejada, és la protagonista del primer dinar de 'networking' empresarial del 2015 que organitza Aefol a la Masia Can Ametller el 30 de gener. Tejada, que també és presidenta de la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (Fidem), encapçalarà aquesta trobada que té l'objectiu d'oferir ponències d'interès general per als empresaris santcugatencs, de la comarca i de Barcelona, a més de crear vincles entre ells.

Amb seu a Holanda i amb 4.600 oficines repartides a 40 països, Randstad és una empresa especialitzada a plantejar solucions de recursos humans. També disposa d'una fundació encaminada a oferir possibilitats laborals a persones en risc d'exclusió social.

Tejada també presideix Fidem, una entitat que reivindica les capacitats de la dona a l'hora de treballar en l'àmbit empresarial i que ofereix microcrèdits a aquelles que vulguin tirar endavant el seu projecte de negoci. El president d'Aefol, Josep Lozano, ha explicat que Tejada parlarà de la situació actual del mercat de treball.

Josep Lozano

Farà una intervenció sobre la recerca de feina i com veu les expectatives econòmiques de treball.


Lozano també ha remarcat que tots els ponents d'aquesta iniciativa també donen la seva opinió sobre l'estat de l'economia santcugatenca. La trobada començarà a dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.