Pimec programa cursos de màrqueting i comunicació a la seu de Sant Cugat


Temes relacionats

Gaintools participa al programa 'Accelera el creixement' de Pimec (22/set/14)

PIMEC Joves Empresaris al Vallès Occidental nomena president Xavi Núñez (28/mai/14)


  • Comparteix:

PIMEC continua amb la seva propsota formativa / Foto: PIMEC

PIMEC continua amb la seva propsota formativa / Foto: PIMEC

Pimec del Vallès Occidental ha organitzat cinc cursos de màrqueting i comunicació que es faran a las seus santcugatenca i sabadellenca de la patronal, a partir de l'11 de febrer. El cicle tractarà la gestió dels equips comercials, parlar en públic, tècniques de programació neurolingüística, 'coaching' i màrqueting per a pimes.

'L'excel·lència en la gestió dels equips comercials' se centra en la figura del director comercial i i la seva tasca al capdavant de grups de persones. Les trobades seran els dilluns i dimecres entre l'11 i el 25 de febrer de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia.

'Parlar eficaçment en públic' és un curs dedicat a potenciar les capacitats comunicatives que es farà entre el 19 de febrer i el 3 de març els dimarts i dijous. Amb relació a la comunicació, també hi ha una proposta que treballarà les tècniques de programació neurolingüística. Serà els dilluns i dimecres entre el 2 i el 18 de març de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia.

Amb el títol de 'Coaching organitzacional' es parlarà d'aquest mètode de motivació o acompanyament. Aquesta proposta es durà a terme entre el 5 i el 26 de març de quatre de la tarda a set del vespre.

Finalment, 'Estratègies de màrqueting per a pimes' mostrarà les nocions bàsiques d'anàlisi d'empresa, exposició d'eines i elaboració d'estratègies. Aquests cursos s'impartiran entre el 17 i 26 de març de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia.

La seu de Pimec a Sant Cugat està ubicada al SC Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.