El Servei d'Ocupació Municipal ofereix cursos de formació específica a aturats


  • Comparteix:

Un dels cursos és de dependents de xarcuteria i carnisseria

Un dels cursos és de dependents de xarcuteria i carnisseria

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) ha obert inscripcions per a cursos de formació específica per a persones a l'atur. L'oferta són cursos d'anglès, de neteja d'habitacions d'hotel i de dependents de peixateria amb un total de 70 places. Les sol·licituds es poden fer a Santcugatocupacio.cat o presencialment al SOM, a l'ajuntament.

L'objectiu dels cursos és ampliar les possibilitats perquè les persones sense feina trobin ocupació amb cursos de formació específica. El SOM ha organitzat un curs de dependent de peixateria, un altre de neteja d'habitacions d'hotels i tres cursos d'anglès, un dels quals ja ha cobert les places. El servei també ha creat un curs per a dependents de xarcuteria i carnisseria, que també ha esgotat les places.

Els cursos d'anglès estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, mentre que la resta són a càrrec del consistori.

Dependent de peixateria
La premisa és ensenyar a dominar les tècniques per acollir, atendre i vendre directament al client productes del mar. Es desenvoluparan processos bàsics de manipulació de productes del mar durant 200 hores, entre febrer i abril al Gremi de Peixaters de Barcelona. S'ofereixen 20 places.

Neteja d'habitacions d'hotel
L'objectiu és proporcionar coneixements bàsics per desenvolupar la feina de cambrers de pisos amb 20 places ofertades. El curs té 70 hores i es farà entre febrer i març en un lloc encara per determinar de Sant Cugat.

Anglès
La idea d’aquesta formació de 200 hores és resoldre de forma correcta i fluïda les situacions d’atenció al client en llengua anglesa. Els requisits d’accés són estar inscrit com a demandant d’ocupació al SOC, tenir graduat escolar, ESO o superior i experiència en el camp administratiu o haver fet un curs de formació ocupacional. També cal un nivell mínim d’anglès i passar una prova de nivell.

Els cursos es faran a la Casa Aymat. El primer curs, amb inscripcions ja tancades, va començar al desembre. El segon es durà a terme del 10 de febrer al 8 maig i el tercer, del 26 de març al 19 juny. Cada curs té 15 places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.