HP contractarà 220 treballadors aquest any a Sant Cugat

HP contractarà 220 treballadors a Sant Cugat / Foto: ACN

Economia

Publicat el 26/gen/15 per Redacció

Hewlett-Packard (HP) contractarà aquest any 220 treballadors per al centre internacional d'arts gràfiques que la multinacionacional té a Sant Cugat. Així ho ha anunciat el director del centre i vicepresident de la multinacional, Ramon Pastor, en una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dilluns. Pastor ha precisat que la majoria dels futurs treballadors seran enginyers, informàtics i investigadors que ocuparan llocs d'alta qualificació.

La multinacional ha triat Sant Cugat com a seu mundial de la nova tecnologia per a impressió 3D, que ha de sortir al mercat a mitjans del 2016.

Polèmica a la CGT per la candidatura d'HP als Premis Ciutat de Sant Cugat
L'anunci de contractació d'aquests 220 treballadors arriba dos mesos després de l'enèsima protesta de la secció sindical de CGT a HP, que va demanar la retirada de la candidatura de l'empresa als Premis Ciutat de Sant Cugat a causa dels acomiadaments massius i la retallada de condicions laborals dels darrers anys. La seu d'HP a la ciutat dóna feina a unes 2.000 persones i en els últims dos anys la multinacional ha fet fora 157 empleats de l'estat Espanyol, una tercera part d'ells de la seu de Sant Cugat.