S'obren les inscripcions per al concurs d'emprenedoria Yuzz


  • Comparteix:

Les inscripcions al concurs Yuzz ja estan obertes / Foto: Yuzz

Les inscripcions al concurs Yuzz ja estan obertes / Foto: Yuzz

Les inscripcions per al concurs d'emprenedoria Yuzz, amb un centre a Sant Cugat, s'han obert aquest dilluns. La iniciativa, impulsada pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) amb la col·laboració de l'Ajuntament, s'adreça a joves de 18 a 30 anys amb idees innovadores de base tecnològica.

Els interessats poden presentar el seu projecte empresarial fins al 19 de febrer a través de la pàgina web de Yuzz. El 27 de febrer es donaran a conèixer les propostes seleccionades. Aquests participants rebran formació i assessorament i formaran part de la trobada nacional de Yuzz. Al setembre es faran públics els projectes seleccionats de cada centre Yuzz i els guanyadors viatjaran a Silicon Valley. Un mes més tard s'entregaran els guardons als tres millors projectes de l'Estat espanyol, que rebran finançament per a les seves propostes empresarials.

En edicions anteriors s'ha premiat un projecte per a 'drones', un 'software' per a impressió 3D i una proposta de comercialització de productes alimentaris a Àsia, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.