La Diputació destina 158.000 euros a Valldoreix per al foment d'ocupació local


  • Comparteix:

Les set persones treballaran en la brigada d'obres

Les set persones treballaran en la brigada d'obres

La Diputació atorgarà una subvenció de més de 158.000 euros a l'EMD de Valldoreix en el marc de les polítiques de foment de l'ocupació local. La junta de veïns ha aprovat destinar 101.000 euros de l'ajuda a contractar set persones del municipi en situació d'atur perquè treballin a la brigada d'obres del territori durant 10 mesos. La resta de la subvenció, d'uns 57.000 euros, serviran finançar obres de manteniment, reparació i conservació d'infraestructures.

L'última junta de veïns va aprovar la ratificació d'acceptació d'aquesta ajuda de la Diputació de Barcelona, dotada de 158.617 euros. La junta va aprovar dividir la subvenció en dues línies d'actuació: la primera per contractar persones aturades i la segona, de suport a la reactivació econòmica local.

La vocal de Serveis Generals, Susanna Herrada, ha explicat que la partida per contractar aturats només permetia donar feina a sis persones, però finalment han desviat una part de l'altra línia d'ajut per contractar una persona més. Seran set aturats així els que aconseguiran una feina amb durada de 10 mesos per treballar a la brigada d'obres del territori, amb una partida augmentada de 101.287 euros. La resta de diners, 57.329, serviran per finançar obres de manteniment, reparació i conservació d'infraestructures i edificis d'ús general.

Herrada ha assegurat que, per l'EMD, és prioritari apostar per la vessant social en els plans d'ocupació locals.

Susanna Herrada

Ens ha semblat que era important per a nosaltres en el manteniment d'infraestructures de l'EMD, destacar la vessant social d'ajudar una setena persona.


La subvenció concedida per la Diputació forma part del programa complementari de foment de l'ocupació local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.