Nostrum trasllada part de les seves oficines a Sant Cugat


  • Comparteix:

Local de Nostrum

Local de Nostrum

La cadena de menjar preparat Nostrum traslladarà part de les seves oficines a Sant Cugat, en el procés d'ampliació de la seva cuina central, ubicada a Sant Vicenç de Castellet. L'empresa ha llogat un miler de metres quadrats de l'edifici @Sant Cugat per instal·lar-hi la direcció i tots els departaments corporatius com l'administració, els recursos humans, la informàtica, les franquícies, la formació i el desenvolupament de negoci.

Home Meal Replacement, l'empresa propietària de la cadena de menjar per emportar, ha iniciat les obres d'ampliació de la cuina central i per alliberar espai s'ha vist obligada a traslladar el gruix de les seves oficines. La companyia ha escollit Sant Cugat per instal·lar-s'hi i més concretament l'@Bussiness Park.

L'empresa, que presideix Quirze Salomó, té una xarxa de més de 115 punts de venda, tres d'ells a Sant Cugat. Amb aquesta ampliació, el seu objectiu és triplicar la capacitat de producció, fins arribar els 150.000 unitats diàries, enfront les 50.000 que prepara actualment.

El projecte suposarà, segons apunta el diari 'Expansión' citant fons de l'empresa, una inversió de quatre milions d'euros i estarà llest en sis mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.