Sant Cugat té el metre quadrat més car de la comarca en naus de lloguer


Temes relacionats

La totalitat del ple vota a favor de la dissolució del COPEVO (17/feb/15)


  • Comparteix:

Parc empresarial de Can Sant Joan / Foto: Gencat

Parc empresarial de Can Sant Joan / Foto: Gencat

Sant Cugat ostenta, amb 10 euros per metre quadrat, el preu més car en naus industrials de lloguer de la comarca, segons l'informe d'oferta de mercat immobiliari industrial als polígons del Vallès Occidental que elabora el Consorci per l'Ocupació i Promoció Econòmica del Vallès (Copevo). L'informe, que recull dades del quart trimestre del 2014, assenyala que el nombre de naus de lloguer locals, amb 19 espais, suposa el 2% de l'oferta de la comarca amb un total de 10.000 metres quadrats. Sant Cugat és l'última en el rànquing comarcal en oferta de venda.

El document analitza l'oferta de mercat immobiliari industrial a partir de les dades recollides en el Catàleg de sòl i sostre industrial dels polígons del Vallès Occidental confeccionat per Copevo.

El document apunta que Sant Cugat té 19 naus industrials de lloguer que sumen 10.000 metres quadrats totals de superfície. Malgrat constituir només el 2% de l'oferta total de naus en lloguer de la comarca, el preu per metre quadrat de Sant Cugat és el més car: 10 euros. La segueixen Barberà (9,4 euros) i Sabadell (8,3 euros).

En l'apartat de naus en venda, el nostre municipi està a la cua. És l'única localitat del Vallès Occidental que només té una nau disponible en aquest règim. Al capdavant de l'oferta de naus en venda estan les cocapitals Sabadell (57) i Terrassa (52).

La font d'informació de l'informe són les dades trameses per les empreses immobiliàries que col·laboren en la confecció del catàleg, que arriba a la 8a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.