L'economista Christian Felber participarà als Diàlegs Santcugatribuna


  • Comparteix:

Christian Felber / Foto: UB

Christian Felber / Foto: UB

La propera sessió dels Diàlegs Santcugatribuna comptarà amb l'economista austríac Christian Felber, pare de l'anomenada Economia del Bé Comú. L'acte tindrà lloc dimecres vinent, de nou a onze del matí, a la sala de conferències del Museu del Monestir.

Christian Felber explicarà en què consisteix el nou model ètic-econòmic que promou, basat en una economia sostenible que sigui capaç d'esdevenir una alternativa al model capitalista i al predomini dels mercats financers. En aquest sentit, l'Economia del Bé Comú proposa canviar les principals normes de l'àmbit econòmic per promoure els valors i comportaments que afavoreixen les relacions humanes. Per aquest motiu es busca redefinir el concepte d'èxit empresarial i econòmic i substituir els paràmetres de mesura monetaris (PIB en el cas dels estats o benefici en el cas de les empreses) per paràmetres que mesurin el grau de satisfacció de les persones en l'economia i la societat.

Nascut l'any 1972, Christian Felber ha estudiat psicologia, sociologia i ciències polítiques a Madrid i Viena. És professor de la Universitat d'Economia de Viena i autor de diversos llibres de temàtica econòmica: '50 suggeriments per a un món més just', 'Nous Valors per a l'economia', 'Anem a salvar l'euro!', 'Canviar tot: Creació d'una economia per al bé comú' i 'Els diners. Les noves regles del joc'. També es responsable del projecte 'Banc per al bé comú'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.