Laboratoris Echevarne construirà una nova seu corporativa a Sant Cugat


  • Comparteix:

Web dels laboratoris

Web dels laboratoris

Laboratoris Echevarne construirà una nova seu corporativa a Sant Cugat de 12.000 metres quadrats. L'empresa ubicarà l'edifici a un terreny de Volpelleres on concentrarà la major part de l'activitat productiva a partir del 2017, ha confirmat el mateix laboratori a Cugat.cat.

La nova seu de l'empresa, que hi invertirà vuit milions d'euros, es construirà al sector de Can Bellet, Can Canyameres i la Guinardera. El ple municipal va aprovar al 2010 una modificació puntual del Pla Parcial d'Ordenació d'aquesta zona, un canvi que permetrà construir una planta més ampla per a la seu dels laboratoris. Les obres començaran durant aquest 2015 i l'objectiu és que l'edifici estigui acabat d'aquí a dos anys.

A la nova seu s'ubicarà bona part del personal dels laboratoris, tot i que l'empresa no ha volgut detallar encara l'afectació directa que comportarà per als treballadors, a l'espera de comunicar internament els detalls del trasllat.

El tinent d'alcalde d'Economia i Empresa, Carles Brugarolas, ha assegurat que l'arribada de Laboratoris Echevarne ajudarà a crear economies d'entorn a la ciutat. Brugarolas també ha afirmat que la companyia trobarà 'moltes sinergies' en l'ecosistema empresarial de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.