Wise People es presenta en societat amb la voluntat de lluitar contra l'atur


Temes relacionats

El pacte sobre l'horari de terrasses, avui al consell de barri centre-oest (11/mar/15)


  • Comparteix:

Wise People s'ha presentat a la ciutadania amb la voluntat d'impulsar la inserció i reinserció laboral de les persones en la recerca de feina. Tot i que el punt de partida era fomentar la reinserció laboral de persones amb més de 45 anys, finalment ajudarà persones de totes les edats. La presentació s'ha celebrat aquest dilluns en una festa a la plaça de Barcelona amb música en directe, activitats infantils i una xocolatada on han assistit més 100 persones.

Wise People té com a objectiu ajudar, acompanyar i intervenir en casos de persones que busquen feina, així com donar visibilitat als col·lectius en risc d'exclusió laboral i canviar la mirada de la societat i les empreses respecte aquest sector de la població. El president de l'entitat, Bernat Palomero, ha destacat la importància de 'passar el dol' de quedar-se a l'atur acompanyat i que tenen com a objectiu 'rescatar talent'.

Bernat Palomero

Tenim una missió molt clara: ajudar les persones que estan passant el primer dol d'estar a l'atur. Poder superar això acompanyats és molt més fàcil. Hem de rescatar talent i s'ha de posar visible.


Palomero també ha explicat que Wise People 'ha nascut per ajudar' els mecanismes que lluiten pel seu mateix propòsit. Aquesta voluntat de generar sinergies es materialitza amb la cessió per part del consistori d'un despatx a l'antic ajuntament. De fet, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor el naixement de l'entitat, que considera un 'recurs més' que servirà perquè les empreses locals puguin contractar persones ben qualificades.

Mercè Conesa

Wise People és un recurs més al qual l'Ajuntament posa a disposició els espais i professionals que siguin necessaris perquè hi hagi empreses de Sant Cugat que puguin agafar persones de Sant Cugat amb experiència i talent.


L'entitat, que fins aquest dilluns estava formada per una vintena de socis, ja està rebent noves sol·licituds i l'interès d'altres associacions i persones de poder col·laborar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.