Col·locada la primera pedra de la nova promoció d'habitatges a Rius i Taulet


Temes relacionats

La benzinera de Rius i Taulet tancarà les portes el mes que ve (14/jun/13)

Pas endavant en l'expropiació dels terrenys de la benzinera de Rius i Taulet (18/feb/13)

La zona de la benzinera de Rius i Taulet canviarà de fesomia en tres anys (26/gen/13)


  • Comparteix:

La primera pedra de la promoció d'habitatges de l'avinguda de Rius i Taulet s'ha col·locat aquest dissabte. L'edifici es construirà a l'espai de l'antiga benzinera de la via i constarà de 39 habitatges de lloguer per a gent gran, locals comercials i un aparcament públic.

La col·locació de la primera pedra ha servit per donar a conèixer el projecte entre els veïns i les persones que ocuparan els habitatges. Els pisos seran d'uns 40 metres quadrats amb una habitació i estan pensats per a la gent gran. A la part baixa de l'edifici s'hi instal·laran cinc locals comercials i també es construirà un aparcament de 100 places que donarà servei als llogaters, però també als usuaris del mercat de Pere San. Un dels arquitectes del projecte, Carles Vinardell, ha subratllat que serà un bloc d'alta eficiència energètica.

Carles Vinardell

És un bloc d'habitatges d'alta eficiència energètica. Es climatitza i es refrigera aprofitant l'escalfor del terra i amb energia solar.


El cost dels treballs és de 3'5 milions d'euros i l'assumirà l'empresa d'habitatge municipal Promusa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha apuntat que l'aparcament també donarà servei al Teatre la Unió i que amb aquest projecte es recupera la façana de l'avinguda i s'embelleix el centre de la ciutat.

Mercè Conesa

Servirà per tenir un aparcament proper al Teatre la Unió. Permet acabar la ciutat, embellir-la i donar-li qualitat de vida.


Les obres de construcció de l'edifici començaran després de Setmana Santa i es preveu que s'allarguin durant 19 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.