L'empresa santcugatenca African Tastes presenta el 'biltong' al Saló de Gourmets


  • Comparteix:

El 'bildong' és un aperitiu fet amb carn de vedella marinada, especiada i assecada.

El 'bildong' és un aperitiu fet amb carn de vedella marinada, especiada i assecada.

L'empresa African Tastes, dirigida pel santcugatenc Simón Fuster, estarà present al Saló de Gourmets de Madrid amb el seu primer producte, Kudu Biltong, un aperitiu sud-africà fet amb encenalls de carn de vedella seca. Entre el 13 i el 16 d'abril, aquest empresari local amb arrels sud-africanes buscarà nous proveïdors per un 'snack' que comercialitza des de fa quatre mesos i que elabora al Bages seguint la recepta tradicional.

El 'biltong' és una varietat de carn seca molt típica de la gastronomia de Sud-àfrica. Es menja com a aperitiu i per acompanyar amanides i altres receptes. Les diferents espècies amb les quals s'asseca li aporten un sabor peculiar i intens poc conegut als paladars europeus.

L'empresari santcugatenc Simón Fuster, de pare català i mare sud-africana, coneixia el 'biltong' de les seves visites al país africà i sempre havia somiat amb introduir-lo al mercat català i europeu. Des de fa quatre mesos, la seva empresa, African Tastes elabora el seu primer producte, Kudu Biltong, que es pot trobar en moltes botigues del país, entre elles dues de Sant Cugat, Carnisseria Sagarra i Lafuente Quilez.

De cara al futur, Fuster vol introduir més productes sud-africans al mercat europeu.

Simón Fuster

Hem començat amb el 'biltong', però hi ha un gran nombre de productes de Sud-àfrica que ens agradaria apropar als consumidors d'aquí.


Els aperitius Kudu Biltong estan fets amb encenalls de carn de vedella i són rics en proteïnes. De moment, Fuster està satisfet amb l'acollida que ha tingut el producte, però entre el 13 i el 16 d'abril viatjarà al Saló de Gourmets de Madrid per buscar nous distribuïdors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.