La 5a edició de 'Diàlegs de Comerç' se celebrarà dimarts a l'Hotel Sant Cugat


  • Comparteix:

La 5a edició de 'Diàlegs de Comerç' se celebrarà a l'Hotel Sant Cugat

La 5a edició de 'Diàlegs de Comerç' se celebrarà a l'Hotel Sant Cugat

La 5a edició de 'Diàlegs de Comerç' oferirà enguany la presentació de la targeta 'Sant Cugat a la butxaca', un dinar, la ponència de l'entrenador, professor universitari i comunicador, Xesco Espar, i diversos parlaments. La iniciativa, promoguda per Sant Cugat Comerç (StC), se celebrarà dimarts que ve a tres quarts de dues de la tarda a l'Hotel Sant Cugat.

La targeta 'Sant Cugat a la butxaca' pretén adaptar 'de forma personalitzada' les promocions, els descomptes i les informacions dels comerços associats a StC. Segons l'associació de comerç, aquesta targeta 'revolucionarà' el servei i la fidelització gràcies a l'acumulació de punts, els descomptes, i, fins i tot, es podran fer pagaments de la zona blava.

Després de la presentació de la nova targeta es procedirà al dinar, i posteriorment Xesco Espar durà a terme una ponència sota el nom 'Hàbits d'excel·lència per liderar un negoci'. Espar aplica la seva experiència com a entrenador del FC Barcelona d'handbol en l'àmbit dels negocis. La jornada acabarà amb altres parlaments a un quart de cinc de la tarda, i que duraran 30 minuts.

Els que vulguin participar han d'acreditar-se amb un correu electrònic a dialegs@santcugatcomerc.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.