EsadeCreapolis presenta un programa que vincula estudiants i empreses

La sessió tindrà lloc al campus santcugatenc d'Esade

Economia

Publicat el 21/abr/15 per Carla Serra

Els estudiants de màster d'Esade presentaran aquest dimarts un nou programa impulsat pel centre d'innovació EsadeCreapolis, que vincula el món empresarial i l'acadèmic. L'acte tindrà lloc al Workshop Room del campus de Sant Cugat, de les quatre a les set de la tarda.

La iniciativa és una sessió de 'kick-off' que porta per nom 'Mercats i tendències internacionals' i forma part del programa d'EsadeCreapolis. Es tracta d'un projecte que duran a terme els alumnes internacionals de màster de l'escola de negocis i que està destinat a 20 empreses, pimes i multinacionals inscrites en el programa amb l'objectiu d'obrir nous mercats.

'Mercats i tendències internacionals' pretén oferir unes pràctiques i experiències reals a unes empreses consolidades, vinculant el món acadèmic i el món empresarial. L'objectiu final és impulsar una proposta concreta amb l'ajuda d'un estudiant que coneix en profunditat el país objectiu i que, a més, ofereix una futura oportunitat de treball als alumnes.

La presentació està oberta a totes les empresen interessades en el projecte i tindrà la presència del professor d'Esade Xavier Torra.