S'obren les inscripcions a la 28a edició dels premis Boehringer Ingelheim


  • Comparteix:

La seu de l'empresa a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

La seu de l'empresa a Sant Cugat / Foto: Boehringer Ingelheim

La 28a edició dels premis de Periodisme en Medicina organitzats per Boehringer Ingelheim ha obert les inscripcions aquest dijous. Els premis estan dividits en tres guardons de 8.000 euros i tenen com a objectiu el reconeixement dels mitjans de comunicació en la divulgació dels avenços en la medicina. El període d'inscripcions acaba el 22 de juny.

Els premis de la farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, accepten un màxim de vuit treballs per autor publicats o emesos entre l'1 de maig de l'any passat i el 22 d'abril. Els guardons tenen diferents requisits per cada categoria:

-'Periodisme imprès': treballs periodístics publicats en un mitjà de comunicació imprès. S'ha d'enviar una còpia del treball en format PDF.

-'Periodisme audiovisual': treballs audiovisuals emesos en ràdio, televisió o en suport online. S'ha d'enviar una còpia en DVD o CD acompanyada d'un resum del guió del treball en castellà.

-'Periodisme digital': treballs escrits publicats en un mitjà de comunicació online o en un blog. S'ha d'enviar una còpia del treball en PDF i l'enllaç per accedir a l'article.

El formulari d'inscripció es pot fer des de la web dels premis, enviant un correu electrònic a la direcció secretariapremiobie@gmail.com o per correu ordinari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.