Europastry amplia la seva presència als Estats Units


  • Comparteix:

Seu de Wenner Bakery / Foto: Europastry

Seu de Wenner Bakery / Foto: Europastry

La companyia amb seu a Sant Cugat Europastry, dedicada a la brioixeria industrial, s'ha fet amb la majoria de les accions de la companyia nord-americana Wenner Bakery. Amb aquesta operació, de la qual no han transcendit les quantitats, l'empresa catalana vol, a la llarga, ampliar la presència dels seus productes als Estats Units.

La companyia amb seu a Sant Cugat no ha facilitat les xifres de l'adquisició ni el volum final d'accions que queden sota el control d'Europastry però assegura que s'ha convertit en accionista majoritari. Wenner Bakery disposa de tres fàbriques a la zona de Nova York i una important quota de mercat a la costa est i el darrer any ha facturat 15 milions de dòlars.

La direcció d'Europastry assegura que a llarg termini, tot i que no ha especificat data, la intenció és aprofitar la cadena de distribució de Wenner Bakery per introduir els seus productes al mercat nord-americà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.