La Cambra de Terrassa premia Sant Cugat Comerç i l'empresa Konixbert High Tech


  • Comparteix:

La Cambra de Terrassa té una seu a Sant Cugat des del desembre

La Cambra de Terrassa té una seu a Sant Cugat des del desembre

Sant Cugat Comerç i l'empresa Konixbert High Tech, amb la seu central a la nostra ciutat, han estat guardonades amb els premis Cambra 2004, que atorga la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. El jurat ha premiat els 25 anys de trajectòria en suport del comerç local de Sant Cugat Comerç, i la capacitat d'internacionalització de Konixbert High Tech.

Sant Cugat Comerç ha rebut el Premi Cambra 2004 al comerç. La presidenta de l'associació s'ha mostrat sorpresa i satisfeta pel guardó, que premia 'la trajectòria de 25 anys dedicats a la promoció i el suport del sector del comerç' a la nostra ciutat. Maria Eulàlia Egea ha remarcat que el premi demostra, un cop més, que Sant Cugat Comerç és un referent per a les associacions de comerciants del nostre entorn.

Maria Eulàlia Egea

Sant Cugat Comerç és un referent per a les ciutats de l'entorn. El nostre comerç està molt ben posicionat.


Konixbert High Tech, per la seva banda, ha rebut el Premi Cambra 2004 a la internacionalització. El jurat ha valorat el fet que és 'l'única empresa catalana del seu sector capaç de competir amb grans multinacionals en un mercat molt difícil', i també la seva capacitat per dissenyar tecnologia pròpia gràcies al seu potent departament de recerca. Konixbert, que té la seu central a l'avinguda de Cerdanyola, exporta actualment a 70 països, i espera expandir-se encara més en el futur. Josep Maria Gibert n'és el president.

Josep Maria Gibert

El premi ens satisfà, però alhora ens obliga a continuar l'esforç d'internacionalització


L'empresa Konixbert High Tech està especialitzada en el desenvolupament d'analitzadors químics, amb aplicacions com el control de qualitat de l'aire i l'aigua o la fabricació d'aparells antidoping.

Al jurat dels Premis Cambra 2004 hi ha participat, entre d'altres, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Cugat, Jordi Joly. Recordem que la nostra ciutat compta, des del passat mes de desembre, amb una delegació de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.